Nieuw seizoen 4x7 vanaf 29 oktober

Geplaatst op: 27/10/2017

In vorige reeksen zagen we werk van makers als Jan Van Rompaey, Dominique Deruddere, Johan Depoortere, Karl Symons en Jan Verheyen, maar ook van mensen die vooral in het professionele circuit bekend zijn zoals Joe Vanhoutteghem, Ibbe Daniels en fotograaf Teun Voeten, én heel wat jong talent als Juanita Onzaga en Frederike Migom.

In deze nieuwe reeks zijn dat onder meer Frank Van Passel, Phara de Aguirre, Eva Küpper, Steven D’Hoedt en David Verhaeghe. Daarnaast zijn we erg trots op enkele chinezen die hun bijdrage doen: Sofie Peeters, Ilona Dumoulin en Lena Dewaegenaere.

4 x 7 brengt dwingende verhalen die de makers om een of andere reden moéten vertellen. Het gaat over dingen die hen intrigeren, fascineren, ontroeren, inspireren of ergeren. De vorm is documentair, maar zonder vast format. De duur van 7 minuten biedt de mogelijkheid om zich als regisseur te onderscheiden. De regisseurs maken elk ook maar één documentaire. Zo wordt elk verhaal een expressie van de maker zelf, van zijn verhaal én zijn manier van vertellen.