Appel d'Urgence steekt de taalgrens over

Geplaatst op: 26/09/2017

Na het erg populaire De noodcentrale, dat op gemiddeld 1.026.418 kijkers kon rekenen voor het tweede seizoen, brengt Eén vanaf donderdag 28 september Appel d'Urgence.

Productiehuis De chinezen maakte dit programma voor RTL en Eén zendt binnenkort vijf afleveringen van de reeks uit. Appel d'Urgence steekt de taalgrens over en kruipt in de hoofdtelefoon van de calltakers van de noodnummers 100/112 en 101 in Luik.

Het publiek kon in De noodcentrale al kennismaken met enkele calltakers uit Luik: Déborah, Carole en Armand. Hun aanpak weekte veel lovende reacties los. Daarom krijgt de kijker nu de kans om deze drie samen met hun collega's nog beter te leren kennen in Appel d'Urgence. Zij staan de bellers bij met raad en helpen hen met veel geduld en passie verder. Een verkeersongeluk richting Ardennen, een verloren gelopen kind in de Hoge Venen, een inbraak of een hartstilstand: de calltakers van politie, brandweer en ambulance staan 24/7 paraat om iedereen snel en doeltreffend te helpen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.